josiens geurboetiek

Bridgewater

Bridgewater Candle Company werd in 1998 in Spartanburg, South Carolina, opgericht en werd al snel marktleider op het gebied van kaarsen, met een reputatie voor schone kaarsen, volledig geurende producten en een gepassioneerd verkoopteam. Bridgewater biedt dagelijkse gastvrijheid door middel van leuke, vriendelijke, comfortgeuren. Van fris en schoon tot warm en gezellig, deze geuren creëren die speciale momenten in het leven die het waard zijn om van te genieten. Bovendien willen ze deze warmte en gastvrijheid delen met de wereld omdat ze geloven dat alledaagse zaken voor iedereen van belang zijn.

In een poging iets terug te geven wat ons is gegeven, heeft Bridgewater Candle Company in 2010 samen met de Rice Bowls-organisatie een Light a Candle • Feed a Child ™ -programma gemaakt. Voor elke gekochte kandelaar doneert Bridgewater fondsen om een kind een dag te voeden. Sinds het maken van het Light a Candle • Feed a Child ™ -programma heeft Bridgewater meer dan 6 miljoen maaltijden verstrekt aan verweesde kinderen in 8 landen.


Sorteer op:
1 - 2 - 3 - Volgende

1 - 2 - 3 - Volgende

NIEUWE WEBSHOP!
Vanwege het overgaan naar een nieuwe webshop kunnen artikelen soms niet voorradig zijn.
Excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet,
Josien's Geurboetiek

Klik hier voor de nieuwe webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN