josiens geurboetiek

Lacrosse

Lacrosse is gecreëerd met de knowhow van Ambientair. Zijn stijl is tijdloos. Een opvallend en herkenbaar ontwerp in combinatie met een interessant chromatisch effect, rechtstreeks geïnspireerd door de natuur. Dit maakt het de meest buitengewone collectie van het merk, waar we het DNA van Ambientair onmiddellijk herkennen.

Net als in de architectuur vinden we een evenwichtige harmonie tussen functionaliteit en kunst in zijn producten. Lacrosse past perfect in uw interieur en vult de atmosfeer met een exquise geur.

Duiken in het universum van Lacrosse is als reizen voor inspiratie. De avontuurlijke geest mengt zich in de creatieve ziel om elk van zijn tien emblematische huisgeuren te creëren, geïnspireerd door natuurlijke elementen en in staat om je hart harder te laten kloppen. Een onbekende collectie die de authenticiteit distilleert en waarvan de aromatische tonen de ervaringen opdoen, leefde in de zoektocht van elke essentie, zijn smeedwerk en zijn invloeden.

Lacrosse geurlampenLacrosse GeurstokjesLacrosse navulling geurlampenLacrosse roomspray


 

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN