josiens geurboetiek

Treatments

Eeuwenlang genieten mensen al van bijzondere Treatments om heerlijk te ontspannen en de huid op haar mooist te laten stralen. Iedere cultuur ontwikkelde haar eigen Treatments, die van generatie op generatie werden doorgegeven en steeds een beetje werden aangepast. Door nieuwe gebruiken en inzichten uit andere culturen raken de authentieke Treatments een beetje vergeten.

Treatments streeft er naar om de mooiste en de meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Daarom zijn ze gestart met een aantal van deze Treatments weer nieuw leven in te blazen, zodat iedereen van zijn favoriete Treatment kan genieten.

Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Laat de geuren van deze producten je meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia, ervaar deze droombestemmingen met Treatments.
 

Treatment CeylonTreatment MahayanaTreatment ShinshiroTreatment Uyuni


 
 
NIEUWE WEBSHOP!
Vanwege het overgaan naar een nieuwe webshop kunnen artikelen soms niet voorradig zijn.
Excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet,
Josien's Geurboetiek

Klik hier voor de nieuwe webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN