josiens geurboetiek

Ceylon

Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Ondanks de kolonisatie kon men in Ceylon de cultuur en rituelen in stand houden, al werden sommige rituelen zo veel mogelijk buiten het zicht van de kolonisten gehouden. In de talloze grottempels op het eiland bleven de bijzondere cultuur en rituele in het geheim bestaan.

De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierrook die men al eeuwen brandt. Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sandelhouten en patchoeli, Treatments heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn die je meenemen naar het authentieke Ceylon.

Geniet lekker thuis in je eigen badkamer van Treatments. Ontdek alle prachtige home & bodyproducten die met zorg zijn samengesteld.
De producten hebben unieke geuren en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Alle producten worden in Nederland gemaakt met de beste en meest veilige ingredienten. Waar mogelijk zijn de ingredienten van natuurlijke oorsprong. Daarnaast zijn alle producten compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale olien. De producten van Treatments worden niet getest op dieren. 


Sorteer op:
 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN