josiens geurboetiek

Wasparfum Le Essenze di Elda

Wasparfum bij je wasmiddel geeft een parfum boost aan de was. Wasparfum is de nieuwste was sensatie rechtstreeks uit Italië. Alle 12 exclusieve geuren hebben een sterk eigen karakter. Ken je de wasparfum nog niet maar ben je wel nieuwsgierig? Wij hebben ook handige test pakketjes voor maar €11,95, hierin zitten 12 flesjes/geuren met een inhoud van 5 ml per flesje. Zo kun je ze eerst alle 12 proberen alvorens je een grote verpakking aanschaft.

LET OP BIJ GEBRUIK BIJ KLEINE KINDEREN: Omdat de heerlijke geuren van Le Essenza di Elda parfum bevatten, raden wij aan om dit voorzichtig te proberen. Je kindje is je meest kostbare bezit.
Wasparfum is een parfum dat je toevoegt aan de was. Het bevat geen parabenen, UPVB stoffen en PBT stoffen. Maar je wilt het allerbeste voor je baby. En dat willen wij ook.
Twijfel je? Dan kan je proberen om eerst een klein wasje te doen. Bijvoorbeeld een knuffel of een broekje om te testen hoe je kleintje er op reageert.

 

Wasparfum 100mlWasparfumTestpakketjesDrogerballen


 
 
NIEUWE WEBSHOP!
Vanwege het overgaan naar een nieuwe webshop kunnen artikelen soms niet voorradig zijn.
Excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet,
Josien's Geurboetiek

Klik hier voor de nieuwe webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN