josiens geurboetiek

Wasparfum

7-9-2019 Sommige geuren zijn uitverkocht. Wij verwachten over ongeveer 3 weken een nieuwe levering. Vanaf dan kan alles weer worden uitgeleverd.

Wasparfum bij je wasmiddel geeft een parfum boost aan de was. Wasparfum is de nieuwste was sensatie rechtstreeks uit Italië. Alle 10 exclusieve geuren hebben een sterk eigen karakter. Ken je de wasparfum nog niet maar ben je wel nieuwsgierig? Wij hebben ook handige test pakketjes voor maar €8.50, hierin zitten 10 flesjes/geuren met een inhoud van 5 ml per flesje. Zo kun je ze eerst alle 10 proberen alvorens je een grote verpakking aanschaft.

LET OP BIJ GEBRUIK BIJ KLEINE KINDEREN: Omdat de heerlijke geuren van Le Essenza di Elda parfum bevatten, raden wij aan om dit voorzichtig te proberen. Je kindje is je meest kostbare bezit.
Wasparfum is een parfum dat je toevoegt aan de was. Het bevat geen parabenen, UPVB stoffen en PBT stoffen. Maar je wilt het allerbeste voor je baby. En dat willen wij ook.
Twijfel je? Dan kan je proberen om eerst een klein wasje te doen. Bijvoorbeeld een knuffel of een broekje om te testen hoe je kleintje er op reageert.


Sorteer op:
 
Wasparfum - Diamante


 
InStock
8.95

Wasparfum - Dolce 500 ML


 
InStock
27.50

Wasparfum - Agata


 
InStock
8.95

Wasparfum - Argan


 
InStock
8.95

Wasparfum - Perla


 
InStock
8.95

Wasparfum - Topazio


 
InStock
8.95

Wasparfum - Dolce


 
InStock
10.50

Wasparfum - Energia


 
OutOfStock
10.50

Wasparfum - Agata 500 ml


 
InStock
22.50

Wasparfum - Argan 500 ml


 
InStock
22.50

Wasparfum - Aqua Marina


 
InStock
8.95

Wasparfum - Smeraldo


 
InStock
8.95

Wasparfum - Energia 500 ml


 
InStock
27.50

 
NIEUWSUPDATE
Wij zijn verhuisd!
Vanaf heden kunt u ons vinden aan de kerkstraat 88 te Vollenhove!
Wij ontmoeten u graag in onze nieuwe winkel.

Vriendelijke groet,
Josien's Geurboetiek
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN