josiens geurboetiek

Waxmelts

Alle waxmelts zijn handgemaakt. De melts zijn gemaakt van sojawas welke 100% natuurlijk en milieu vriendelijk is. Ook zijn de melts hierdoor biologisch afbreekbaar. Plaats de gewenste melt op je geurbrandertje en doe het waxinelichtje in je brander aan. Wanneer het waxinelichtje goed brandt, zal de melt langzaam smelten en komt de gekozen geur vrij. Zodra het waxinelichtje uit gaat, zal de melt gaan stollen. Afhankelijk van de brandduur van het waxinelichtje kan je of de melt nogmaals gebruiken of je kan de melt absorberen met keukenpapier en een nieuwe melt plaatsen. Onze waxmelts zijn natuurlijk ook geschikt voor een elektrische geurbrander.

Al onze waxmelts zijn per 2 verpakt en kosten €1,10 per verpakking. Bestel hieronder via de speciale deal 5 zakjes voor €5,00 en geef tijdens het bestel proces aan welke geuren je wenst te ontvangen! 

 
Waxmelts - 5 zakjes €5,-
Waxmelts - 5 zakjes €5,-
InStock
5.00
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN