josiens geurboetiek

Mia Bella Candles | Josien's Geurboetiek

Mia Bella Candles | Josien's Geurboetiek

Mia Bella Candles | Josien's Geurboetiek

In 2016 ben ik via facebook in aanraking gekomen met het merk Mia Bella Candles uit Amerika.
Door het enthousiasme van verschillende gebruikers wilde ik het merk ook wel eens proberen.
Dit deed ik door middel van een aantal waxmelts te gebruiken.
Meteen was ik enthousiast over de geursterkte van deze waxmelts.
Toen een bedrijf in Nederland dus alle kaarsen aanbood ter overname had ik gelijk intresse om dit merk over te nemen.
Zodoende verkopen wij nu al een jaar dit mooie merk.

Het ontstaan van Mia Bella Candles

De missie van mia bella candles usa is dat zij graag een kans bieden op een beter leven door middel van unieke, hoogwaardige producten.
Een lange tijd was Bob Scocozzo samen met zijn partner op zoek naar een goed product om te verkopen.
Op een dag gebeurde iets wat ze nooit hadden verwacht.
In plaats van een product te vinden hebben zij een product ontwikkeld.
Hij deed een fondsenwerving voor het basketbalteam waar zijn zoon in speelde.
Zij verkochten paraffinegeurkaarsen vervaardigd door een lokale kaarsenmaker.
De kinderen verkochten ongeveer 1400 kaarsen, ze hadden een sterke geurafgifte en iedereen reageerde met enthousiasme en hoe geweldig ze waren.
Toen de kaarsen werden afgeleverd vroegen de "kaarsenmakers" Lynn en Carmen Milazzo aan Bob of hij nog steeds betrokken was bij marketing.
Toen hij "ja" antwoordde, vertelde Carmen hem dat ze een nieuwe kaars hadden ontwikkeld die bestond uit alternatieve ingrediënten en dat hij op zoek was naar advies over de beste manier om het product op de markt te brengen.
Bob vroeg Carmen wat zo speciaal was aan zijn nieuwe "alternatieve" kaars en hij begon hem te vertellen over zijn verlangen om een
​​kaars te maken die alle positieve voordelen had van geurkaarsen en geen van de negatieven van geurkaarsen.
Hij richtte zich vooral op het maken van een kaars met materialen die de roetschade in huizen aanpakt.
Hij vertelde hem over een kaars gemaakt van natuurlijke was die praktisch roetvrij was, langer dan de meeste paraffinekaarsen was verbrand en schoongemaakt kon worden met heet zeepwater.

De 'Ondernemer' in Bob raakte enorm opgewonden en hij belde zijn partner, Charlie, en vertelde hem dat we naar de 'kaarsenbusiness' gingen!
Ze hadden een goede vriend die een fortuin had verdiend en hij vertelde aan hen eens dat volgens hem de beste manier om te slagen was om een bestaand bedrijf te vinden en het te verbeteren. Toen het onderzoek gaande was werd er gezien hoe groot de geurige kaarsenhandel was en realiseerden ze dat dit soort kaars nieuwe en betere technologie vertegenwoordigde. In september 2002 hebben Carmen, Charlie en Bob Scent-Sations, Inc. opgericht met als doel de Natural wax-kaarsen van Mia Bella in de huizen van elke kaarsbrander in de VS, Canada en uiteindelijk in de wereld te zetten!

In het lab werkt het Scent-Team aan hun magie. Ze streven er voortdurend naar om de kaarsen op elke mogelijke manier te verbeteren en ondergaan op elk moment verschillende fasen van onderzoek om jou de beste kaarsen te presenteren. De naam Mia Bella komt van de dochter van Bob, de kaarsen zijn vernoemd naar Mia zijn dochter en daarom draagt hij dit product ook aan haar op.

 

Ga voor groen!

'Going Green’ is voor veel bedrijven een prominente uitdrukking geworden en een bewuste keuze voor veel gezinnen.
Het creeeren van een sfeer van puur genot is het resultaat van het aansteken van een Mia Bella kaars en jezelf in te wikkelen met een prachtige aardachtige geurervaring.
De geuren zijn zo ruik dat je zintuigen denken dat ze het echt ervaren. De schone, brandende, natuurlijke was maakt het een perfecte kaars voor elke mileubewuste levensstijl. Groen gaan rook nog nooit zo goed!

De kaarsen zijn niet "roetvrij" - ze zijn "low-roet" (of, als u dat wilt, "90% roetvrij").
Hoewel de was die ze gebruiken een gepatenteerde melange is van palmwax van duurzame plantages in Maleisië en een schoon brandend ingrediënt is, kan de geurolie in de kaarsen een zeer kleine hoeveelheid roet produceren.

Zijn er essentiële oliën in de kaarsen / smeltingen van Mia Bella?
Ze gebruiken de formules van de hoogste kwaliteit van 's werelds toonaangevende geurbedrijven en besparen u geen kosten om u de meest realistische en ongelooflijk ruikende kaars ter wereld te geven ... sommige van die formules bevatten essentiële oliën, terwijl andere dat niet doen, afhankelijk van de behoeften van de Formule. 
Kies je voor Mia Bella dan kies je voor kaarsen vna hoogwaardige kwaliteit welke langdurig branden, sterk ruiken en mooi opbranden.
De 16 OZ kaarsen branden tussen de 80-100 uur afhankelijk van de plek van het branden.
Elke kaars wordt met de hand gegoten waardoor de kwaliteit nautlettend in de gaten wordt gehouden.
De waxmelts zijn vooral handig wanneer je wilt kennis maken met Mia Bella en een geur eerst wil proberen alvorens je een grote kaars aanschaft. De geurwax is zeer sterk en gaat ongeveer 8 branduren mee.


Top 6 Best verkochte Mia Bella Candles bij ons in de geurboetiek:

 1. Bugs no more: Citroengras en eucalyptus zijn beide gebruikt als een natuurlijk ongediertebestrijder. We hebben beide gecombineerd om je een geweldig ruikend alternatief voor agressieve chemische sprays te bieden.
 2. Stress no more: Een combinatie van lavendel en vanille om een geur te creëren die helpt stress te verminderen.
 3. Odor no more: Vanille is een van de meest geliefde geuren over de hele wereld. We combineerden de hoogste kwaliteit Madagascar Vanille parfum met een mengsel van exotische kruiden om je een geur te geven die eventuele ongewenste geuren zal maskeren!
 4. Baby Powder: Herinner je je die “nieuwe baby” geur, zo puur en onschuldig? Dit ruikt naar het echte werk en het is zeker een geur die dierbare herinneren terug brengt
 5. Fresh Laundry: Een heerlijke geur die je doet denken aan schone kleding of beddengoed, net uit de droger
 6. After dark: Een primeur, deze signature geur is gemaakt van wereldklasse parfums die zowel elegant als verleidelijk zijn. Deze sensuele, boeiende geur heeft een diep karakter en laat zeker een blijvende indruk achter.

Tips voor het branden van Mia Bella Candles/Kaarsen:

 • Brand je kaarsen maximaal 3 tot 4 uur voor de beste prestaties

 • Brand je kaarsen nooit zonder toezicht

 • Snijd de lont af zodat de lengte niet groter is dan 6,5 mm, als de lont langer blijft zal de kaars heter en heter branden. Wanneer de lont langer wordt dan 19mm moet je de kaars uitblazen, laten stollen, afknippen waarna je de kaars opnieuw kunt ontsteken

 • De kaarsen van Mia Bella hebben 2 katoenen lontjes in plaats van 1 voor een complete verbranding van de was

 • Voor maximale prestaties van je votives brand je ze in een goed aansluitende glazen votivehouder, wanneer je dit niet doet zullen ze instorten en niet helemaal op branden

 • Wanneer je een ventilator of tocht in huis hebt kunnen de prestaties van je kaars veranderen. Voor het beste resultaat vermijd je de plekken waar de kaars te maken krijgt met sterke luchtstromen

 • Wanneer je de lont te ver hebt afgeknipt en de kaarsvlam te laag blijft zal je merken dat er geen volledige waspool wordt gevormt. Zo kun je een deel van de gesmolten was uitgieten om de vlamgrootte te vergroten en zo weer vollediger te laten branden

 • Houd de kaars uit de buurt van objecten die vlam kunnen vatten

 • Plaats een kaars of waxbrander buiten het bereik van kinderen en huisdieren

 • Gebruik geen kapotte jars

 • Plaats de glazen potten die half opgebrand zijn nooit direct op een kast of tafel


  * Geschreven door: Josien Velkers

  * Bron: Mia Bella Candles

reacties op “Mia Bella Candles | Josien's Geurboetiek

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN