josiens geurboetiek

Eucalyptus 10mINCI;lEucalyptus globulus

Eucalyptus 10mINCI;lEucalyptus globulus
3.25
InStock
 

Er zijn ongeveer 700 verschillende soorten eucalyptus maar slechts enkele soorten die worden gebruikt voor de productie van etherische olie. De olie wordt onder lage druk gedestilleerd uit vers geplukte bladeren en twijgjes. Eigenschappen van deze olie: anti-bacterieel, desinfecterend, verbeterd de stofwisseling van de cellen waardoor er meer zuurstof kan worden opgenomen.

Hoe gebruik je deze olie ? 

* Verkoudheid, griep, voorhoofdsholte ontstiking, vastzittende hoest of keelpijn: maak een stoombadje van 6 a 10 druppels Eucalyptus olie in een schaaltje met heet water.
* Insectenbeten: doe 2 druppels Eucalyptus olie op een watje en leg dit op de jeukende/pijnlijke plek
* Reumatische pijnen: meng 15 druppels Eucalyptus olie en 10 druppels citroel olie met 50 ml basis olie en masseer met dit mengsel de pijnlijke plekken in.
* Luchtverfrisser: meng 30 - 50 druppels Eucalytpus olie met water. Schud dit geheel goed en doet dit in een verstuiver.
* Het is ook mogelijk deze olie te mengen met een beetje polysorbate 20, een emulgator welke is afgeleid van kokosolie. PS - 20 is een olie in water emulgator en vervolgens mengen met water.

 

 


Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

NIEUWSUPDATE
Wij zijn verhuisd!
Vanaf heden kunt u ons vinden aan de kerkstraat 88 te Vollenhove!
Wij ontmoeten u graag in onze nieuwe winkel.

Vriendelijke groet,
Josien's Geurboetiek
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN