josiens geurboetiek

Geurstokjes

Geurstokjes zijn een geweldig alternatief voor melts, geurkaarsen, roomsprays of geurolien. Geurstokjes verspreiden een heerlijke geur in elke ruimte van plaatsing. De geurstokjes worden geleverd in een mooi gevormd glazen flesje met een kurk erop. Wanneer de kurk uit het flesje wordt verwijderd kunnen de bijgeleverde ratanstokjes worden geplaatst, zodat de geur zich gaat verspreiden via deze stokjes. Om optimaal van de geuren te genieten, dien je de stokjes 1 maal per week om te draaien. Wanneer je houdt van een sterkere geur kan je natuurlijk de stokjes altijd vaker draaien, ook hangt dit af van de grootte van de ruimte.

LET OP !
Het is belangrijk dat er voorzichtig met de geurstokjes wordt omgesprongen. De aromatische vloeistof bevat alcohol en is DUS brandbaar . Blijf uit de buurt van open vuur en steek de ratanstokjes niet aan! Laat de roomdiffuser niet direct staan op gepolijste of gelakte oppervlakken, morsen kan schade veroorzaken.


 

Sorteer op:
 
Geurstokjes


Voorraad: 0
OutOfStock
19.95

Navulling geurstokjes


Voorraad: 0
OutOfStock
14.95

 
Stapelkorting!
Omdat de december maand vaak al duur genoeg is hebben wij vanaf nu STAPELKORTING op ons gehele assortiment! Wat houd dit precies in?

Bij besteding van:
€10 tot €20 10% korting ONLINE CODE: KERST10
€20 tot €30 15% korting ONLINE CODE: KERST15
€30 tot €40 20% korting ONLINE CODE: KERST20
€40 of meer 25% korting ONLINE CODE: KERST25

Shop nu dus extra voordelig jou laatste kerst en eindejaars cadeautjes! 

Iets leuks gezien tijdens een bezoek aan een van de fairs maar u kunt het niet vinden op onze website?
Stuur ons gerust even een mailtje via: info@josiensgeurboetiek.nl en wie weet kunnen wij u helpen of het voor u bestellen.
Wij helpen u graag verder! 

Vriendelijke groet,
Josien's Geurboetiek
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN