josiens geurboetiek

Geurstokjes

Geurstokjes zijn een geweldig alternatief voor melts, geurkaarsen, roomsprays of geurolien. Geurstokjes verspreiden een heerlijke geur in elke ruimte van plaatsing. De geurstokjes worden geleverd in een mooi gevormd glazen flesje met een kurk erop. Wanneer de kurk uit het flesje wordt verwijderd kunnen de bijgeleverde ratanstokjes worden geplaatst, zodat de geur zich gaat verspreiden via deze stokjes. Om optimaal van de geuren te genieten, dien je de stokjes 1 maal per week om te draaien. Wanneer je houdt van een sterkere geur kan je natuurlijk de stokjes altijd vaker draaien, ook hangt dit af van de grootte van de ruimte.

LET OP !
Het is belangrijk dat er voorzichtig met de geurstokjes wordt omgesprongen. De aromatische vloeistof bevat alcohol en is DUS brandbaar . Blijf uit de buurt van open vuur en steek de ratanstokjes niet aan! Laat de roomdiffuser niet direct staan op gepolijste of gelakte oppervlakken, morsen kan schade veroorzaken.


 

Sorteer op:
 
Geurstokjes


Voorraad: 0
OutOfStock
19.95

Navulling geurstokjes


Voorraad: 0
OutOfStock
14.95

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN