josiens geurboetiek

Katalytische lampen

Een echt snel en efficiënt concept van huisparfums, dat de omgeving zuivert en geneest, en zich baseert op het basisprincipe: katalyse. Deze vlam- en rookvrije chemische reactie vernietigt slechte geuren en de moleculen die hier verantwoordelijk zijn. Zo verbetert het de luchtkwaliteit terwijl het de kamer urenlang continu parfumeert. Bovendien is de lamp een prachtig decoratief object dat Lacrosse-ontworpen heeft ,met veel details en elegantie.

Origineel en aantrekkelijk, de katalytische lampen in combinatie met de geuren van de verzamellampen voegen een onderscheidende touch toe en zorgen ervoor dat uw huis niet alleen een trend volgt, maar ook een eigen stijl creëert. Ervaar de hartslag van Lacrosse door je zintuigen te laten werken met deze klassieke katalytische lampen.


Hoe werkt de Lacrosse katalytische brander:
  • Haal de lont uit de katalytische brander en vul de brander voor 2/3 met de Lacrosse navulling. Bij de brander wordt een trechtertje meegeleverd.
  • Plaats de lont weer in de katalytische brander en laat deze 20 minuten staan zodat de vloeistof goed in de lont kan trekken.
  • Steek de lont aan. Blaas de lont na twee minuten uit.
  • Plaats de hoge open dop op de katalytische brander. De geur wordt nu verspreid door het huis.
  • Om de katalytische brander te laten stoppen met branden plaats je de kleine dichte dop over de lont. De lont dooft en verspreidt geen geur meer.

De Lacrosse geurbrander wordt geleverd zonder vloeistof. De geurvloeistof is uiteraard ook verkrijgbaar bij ons in flessen van 500ml.


Sorteer op:
 
Lacrosse - Katalytische lamp ovaal MOCHA


Voorraad: 4
InStock
29.95

Lacrosse - Katalytische lamp ovaal FROSTED


Voorraad: 5
InStock
29.95

Lacrosse - Katalytische lamp vierkant MOCHA


Voorraad: 3
InStock
29.95

Lacrosse - Katalytische lamp vierkant AMBER


Voorraad: 4
InStock
29.95

Lacrosse - Katalytische lamp ovaal SUNSET


Voorraad: 4
InStock
29.95

Lacrosse - Katalytische lamp ovaal MULBERRY


Voorraad: 4
InStock
29.95

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN