josiens geurboetiek

Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Echter lukt het ons niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De levering van uw pakketje verloopt via de postbode van Post NL of pakketbezorgen van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Bij een pakket verzonden via DHL ontvangt u altijd een track en trace code van ons, zodat u het pakket kan volgen.

Verzendkosten

 

Nederland - Brievenbuspost tot 230 gram € 3.12    
Nederland - Brievenbuspost tot 2 kg € 3.90    
Nederland - Pakket zending tot 10 kg € 5.75    
Nederland - Pakket zending 10 tot 20 kg € 8.00    
Belgie/Duitsland - Pakketzending tot 2 kg € 13.00    
Belgie/Duitsland - Pakketzending 2-5 kg € 19.50    
Belgie/Duitsland - Pakketzending 5-10kg € 25.00    
Belgie/Duitsland - Brievenbuspost 100 - 250gram € 6.65    
Belgie/Duitsland - Brievenbuspost 250g - 2kg € 9.31


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven. Wat nu?
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN