josiens geurboetiek

Village Candle

Village Candle is ontstaan vanuit de intresse van een jonge man in kaarsen. In zijn jeugd maakte hij samen met zijn moeder van oude kaarsresten nieuwe kaarsen in een melkkartonnentje. In 1993 onderzocht hij zijn carrièremogelijkheden in de lokale bibliotheek. Hij kwam hier een kaarsenartikel tegen wat de herinneringen van kaarsen uit zijn verleden deed opwaaien. Dit was het begin van iets speciaals. Zeer snel groeide een jongerenhobby uit in een passie, en die passie werd een roeping.  De kaarsen van Village Candle bevatten pure essentiele olien en plantenextracten uit de hele wereld om de beste kwaliteit geuren te presenteren. Ze gebruiken paraffine wax en wax mengels van voedingsmiddelen in hun kaarsen. Alle kaarsen van Village Candle hebben 2 lonten (behalve de mini's), dit zorgt voor een langzame en betere geurverspreiding. Met meer dan 100 gecombineerde jaren van kaars- en geurontwikkeling heeft het innovatie team van Village Candle de ervaring die je kunt vertrouwen om de kwaliteitsproducten te geven die je verdiend.
 


 
 
Stapelkorting!
Omdat de december maand vaak al duur genoeg is hebben wij vanaf nu STAPELKORTING op ons gehele assortiment! Wat houd dit precies in?

Bij besteding van:
€10 tot €20 10% korting ONLINE CODE: KERST10
€20 tot €30 15% korting ONLINE CODE: KERST15
€30 tot €40 20% korting ONLINE CODE: KERST20
€40 of meer 25% korting ONLINE CODE: KERST25

Shop nu dus extra voordelig jou laatste kerst en eindejaars cadeautjes! 

Iets leuks gezien tijdens een bezoek aan een van de fairs maar u kunt het niet vinden op onze website?
Stuur ons gerust even een mailtje via: info@josiensgeurboetiek.nl en wie weet kunnen wij u helpen of het voor u bestellen.
Wij helpen u graag verder! 

Vriendelijke groet,
Josien's Geurboetiek
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN