josiens geurboetiek

We Love The Planet

Natuurlijke deodorant van het prachtige merk We Love The Planet! Iedere deodorant heeft een inhoud van 65 gram waar je bij dagelijks gebruik ca  tot 3 maanden mee kunt doen. 1x daags smeren is goed voor 24 uur frisheid. Transpireer je wat meer, of heb je een actieve dag? Smeer dan gerust extra; het is immers 100% natuurlijk! De natuurlijke ingrediënten in de deodorants werken verzachtend en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Het helpt je fris te blijven op een natuurlijke manier.

De Werking
Elke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke wijze geurtjes neutraliseert. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten.

De crèmedeodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet. Bij elke geur zijn de ingrediënten per geur beschreven.

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN