josiens geurboetiek

Yankee Candle

Over Yankee Candle 

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en verkoop naar de Europese markt.  
Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge.
Yankee Candle is de grootste geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied en is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld. 
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren. In aanvulling op onze befaamde Housewarmer® lijn van geurkaarsen, bieden wij ook een breed scala van seizoensgebonden en speciale geurkaarsen, huisparfumproducten, autoverfrissers, gifts en accessoires.

Samenstelling kaarsen
Yankee Candle gebruikt hoorwaardige paraffinewas die zorgt voor een schone, consistente verbranding.
Ze gebruiken hoogwaardige kwaliteitsingrediënten met natuurlijke essentiële oliën. Hiermee creëren ze onderscheidende levensechte geuren.
De potten zijn Glass Lab gestest om de juiste sterkte en consistetie te garanderen. De potten zijn 100% recyclebaar en worden aanvaard door de meeste recylingcentra.
De lont is loodvrij en bestaat uit 100% natuurlijke vezels. Ze worden met de hand gestrekt om ervoor te zorgen dat ze gecentreerd is voor de best mogelijke verbranding.

Waar moet je rekening mee houden bij een Yankee Candle Kaars?

Je huis is net zo uniek als jij zelf bent. Geuren moeten net zo persoonlijk zijn als je huis. Daarom vertrouwen miljoenen mensen over de hele wereld op het merk Yankee Candle.
Yankee Candle brengt elke dag herinneringen tot leven in vele woonkamers.Een geweldige kaarsbelevenis begint met goede kaarsverzorging en onderhoud.
Om je huis het hele jaar door prachtig te laten geuren, volg je eenvoudig onze handige tips:
1. Houd de kaars aan totdat het oppervlak volledig is gepoold om een maximaal geur resultaat mogelijk te maken en tunnelen te voorkomen.
2. Gebruik een Illuma-lid voor een gelijkmatig en gestaag branden van de kaars.
3. Vergeet niet om de lont voor elk gebruik in te korten tot 3 mm om de beste verbrandig mogelijk te maken. De Wick trimmers zijn perfect voor het kort houden van de lont.
4. Laat ongeveer 1 cm was op de bodem van de pot over voor de veiligheid en een maximale brandtijd toe te staan zonder oververhitting.
    Het glas kan op de bodem heet worden als de vlam de basis van de pot nadert en het grootste deel van de was is verbruikt. Om dezelfde reden steunt Yankee Candle het gebruik van       verwaringsoppervlakken of  kaars-              verwarmers niet.
5. Alleen ongeparfumeerde theelichtjes van Yankee Candle moeten worden gebruikt in een niet elektrische waxwarmer om het beste resultaat te kunnen behalen.
6. Sluit ramen en deuren in de buurt van de kaars, dit voorkomt tocht en luchtstromen en zorgt voor een betere verbranding van de kaars.
7. Voor elke diameter van 1cm, heeft de kaars 60 minuten brandtijd nodig
8. Bescherm het oppervlak waarop de kaars brand, brand het altijd op een hittebestendig oppervlak. De shades en trays voorkomen schade door hitte.
9. Gebruik een kaarsendover om te voorkomen dat rook en wax de kaars ontsnapt.
10. Trim de lont elke 4 uur. Wanneer je de lont trimt moet je altijd de vlam doven, de kaars op kamertemperatuur laten komen en de lont tot 3 mm inkorten voordat je hem opnieuw aansteekt.


Yankee Candle - Flameless frangrancesYankee Large candlesYankee medium candlesYankee candle smallYankee tealightsYankee votive kaarsenYankee waxtarts


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN