josiens geurboetiek

Patchouli 10ml INCI; Pogosterum Cablin In donesie

Patchouli 10ml INCI; Pogosterum Cablin In donesie
4.95
InStock
 

De patchouli olie wordt gedestilleerd door middel van waterdamp destillatie uit de (gedroogde) bladeren en bloeiende toppen. Hij is licht stroperig met een geelbruine kleur en heeft een krachtige zoet/kruidige geur. Eigenschappen Patchouli olie: heeft een schimmeldodende werking (vooral bij huidschimmels), is een celvernieuwer en bevordert de genezing van wonden. De olie versterkt de aderwand, is ontstekingswerend en erotiserend. Patchouli is daarnaast ook insectenwerend en kan gebruikt worden tegen bijvoorbeeld motten in een kledingkast.

Hoe gebruik je Patchouli olie ? 
* Patchouli wordt onder meer gebruikt bij depressiviteit en angst, dermatitis, jeuk, acne, zwemmerseczeem, voetschimmel, aambeien, spataderen, littekens, cellulitis, frigiditeit, stress, rimpels, eczeem en koorts
* Roos en vet haar: voeg een paar druppels patchouli toe aan een neutrale shampoo
* Verdampen: 8 druppels olie in de aroma diffuser verdampen. Dit heeft een aardende werking die past bij mensen die zichzelf voorbij lopen en niet op hun lichaam passen.
* Onzuivere huid, eczeem, jeugdpuistjes, jeuk, kloofjes, wondjes en zweertjes: voeg 10 druppels patchouli olie toe aan een flesje met afgekoeld gekookt water, schud dit goed voor gebruik. Dep hiermee vervolgens op de aangedane huid.
* Meng 5 druppels patchouli olie en 5 druppels sandelhout olie in 50 ml amandel of jojobaolie voor een heerlijke massage! 

Spiritueel gebruik:
Patchouli is een sterk aardende olie maar je blijft in contact met ons fysieke lichaam. Zorgt ook voor een dromerige sfeer waaraan je je kunt overgeven zonder last te hebben van grenzen want patchouli laat deze vervloeien. Chakra’s: De olie heeft een versterkende en aardende invloed op het wortelchakra. Patchouli werkt eveneens op het tweede chakra.

Niet gebruiken tijdens zwangerschap !


Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

NIEUWSUPDATE
Wij zijn verhuisd!
Vanaf heden kunt u ons vinden aan de kerkstraat 88 te Vollenhove!
Wij ontmoeten u graag in onze nieuwe winkel.

Vriendelijke groet,
Josien's Geurboetiek
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN