josiens geurboetiek

Sandelhout INCI Amyris balsamifera West indie

Sandelhout INCI Amyris balsamifera West indie
3.95
InStock
Voorraad: 1
Sandelhout olie wordt gewonnen via waterdampdestillatie van verpulvert kernhout van de tropische sandelhoutboom. De eigenschappen van deze olie zijn: ontstekingsremmend, antiseptisch, adstingerend, verzachtend en kalmerend. Wordt veel gebruikt bij huidproblemen zoals: acnee, een vette onzuivere huid, ontstoken huid, droge, rijpere gebarsen huid, werkt versterkend als moisturizer.
 
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Vraag & Vind
Iets leuks gezien tijdens een bezoek aan een van de fairs maar u kunt het niet vinden op onze website?
Stuur ons gerust even een mailtje via: info@josiensgeurboetiek.nl en wie weet kunnen wij u helpen of het voor u bestellen.
Wij helpen u graag verder! 

Vriendelijke groet,
Josien's Geurboetiek
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN