josiens geurboetiek

Scentiments

Scentiments is een merk wat is ontstaan in Engeland. Het begon allemaal in een Zomerhuisje welke in maart 2016 haar deuren voor het eerst opende. Een tweede 'pop up' store opende al snel in April 2016 tot de website opende in Oktober. Door de opening van de webshop begon Scentiments snel te groeien en werden de producten van Scentiments meer en meer bekend. De producten die zij voor een groot gedeelte zelf maken breiden zich steeds meer uit. Ze hebben op dit moment een groot assortiment geurwax, badbruisballen, geurolien, badzout, zeep en nog veel meer lekkers. De producten worden tot nu toe verkocht in UK en Europa. In Nederland zijn wij het eerste bedrijf die is begonnen met het verkopen van Scentiments.. hoe gaaf is dat ?! 

Scentiments bodyscrubScentiments bodywashScentiments kinder bathbombsScentiments waxpods


 

 
 
Vraag & Vind
Iets leuks gezien tijdens een bezoek aan een van de fairs maar u kunt het niet vinden op onze website?
Stuur ons gerust even een mailtje via: info@josiensgeurboetiek.nl en wie weet kunnen wij u helpen of het voor u bestellen.
Wij helpen u graag verder! 

Vriendelijke groet,
Josien's Geurboetiek
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN