josiens geurboetiek

Wasparfum - Dolce

Wasparfum - Dolce
10.50
InStock
 
Voordat de baby komt wil je alles klaar hebben. Ook de babywas natuurlijk. En de geur van babywas is met niets anders te vergelijken.
Je doet de la met kinderkleertjes open en dan ruik je het al. Een heerlijke frisse babygeur komt je tegemoet.
Dolce betekent zacht. Babyzacht. Want deze geur is uit de exclusive baby collectie van Le Essenze di Elda.
Het geeft de (baby) kleertjes dat zachte, poederige geurtje zodat je het liefst je kleintje de hele dag wilt knuffelen.
Geïnspireerd door een frisse en bloemige romige geur.

LET OP! Omdat de heerlijke geuren van Le Essenza di Elda parfum bevatten, raden wij aan om dit voorzichtig te proberen. Je kindje is je meest kostbare bezit.
Wasparfum is een parfum dat je toevoegt aan de was. Het bevat geen parabenen, UPVB stoffen en PBT stoffen. Maar je wilt het allerbeste voor je baby. En dat willen wij ook.
Twijfel je? Dan kan je proberen om eerst een klein wasje te doen. Bijvoorbeeld een knuffel of een broekje om te testen hoe je kleintje er op reageert.

Gebruik wasparfum

Wasparfum gebruik je samen met je reguliere wasmiddel door deze te doseren in het kleine doseerbakje waardoor de parfum wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling.
Wasparfum is een sterke, geconcentreerde parfum die je kunt gebruiken om je was heerlijk te parfumeren. Gebruik per was maximaal 5ml wasparfum.
Het beste is om 1 ml wasparfum op 1 kg was te gebruiken tot maximaal 5 ml per was. 
Wasparfum is een toevoeging aan het reguliere wasmiddel.

Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN