josiens geurboetiek

WoodWick

 
 

Waar moet je rekening mee houden bij een WoodWick kaars?
De nieuwe houten lont creëert het rustgevende geluid van een knapperend haardvuur en het gezellige comfort van een gloeiende open haard.
* Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat
* De houten lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5cm boven de kaars uitsteekt, dit zal zorgen voor een beter resultaat,.
* Hoe trim je een WoodWick lont? Wacht tot de kaars gestold is en tik zachtjes tegen het lontje aan, het lontje zal afbreken. Herhaal dit tot de aangegeven lengte bereikt is. Verwijder de restjes.
* Een kaars is gaan tunnelen*, dit gebeurt alleen als de kaars niet lang genoeg heeft gebrand. Als dit voorkomt kunt je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het          probleem opgelost. Door dit probleem kan het voorkomen dat het lontje 'kopje onder' gaat. Pak dan wat keuken- of toiletpapier en sop dit in de vloeibare soja, hierdoor haal je wat sojawax uit de kaars en het lontje komt weer boven.
* Plaats de deksel pas weer op de kaars als deze volledig afgekoeld en gestold is
* Gebruik de deksel van de kaars als onderzetter zodat de ondergrond niet te heet kan worden of beschadigd.


TIPS
* De large jars bevatten de meeste geurolie, dus van alle jars geven zij de meeste geur af.
* Hoe groter de pool kan worden hoe meer geur de kaars afgeeft.
* Let wel op: zorg altijd dat de kaars poolt voor je hem dooft anders gaat de kaars de volgende keer tunnelen.

*Poolen:Wanneer een kaars correct gebrand wordt zal deze poolen. De soja zal tot aan het glas vloeibaar worden zonder een vaste ring van soja tegen de rand.
*Tunnelen: Als de kaars niet correct wordt gebrand zal deze in een tunnel naar beneden branden. Dit is het tegenovergestelde van poolen. Bij tunnelen blijft er wel een vaste ring van soja aan de rand  kleven.

Woodwick Ellipse candleWoodWick - geuren van de maandWoodWick - Large candlesWoodWick - medium candlesWoodWick - mini candlesWoodWick - mini waxmeltWoodWick - Trilogy


 


Vraag & Vind
Iets leuks gezien tijdens een bezoek aan een van de fairs maar u kunt het niet vinden op onze website?
Stuur ons gerust even een mailtje via: info@josiensgeurboetiek.nl en wie weet kunnen wij u helpen of het voor u bestellen.
Wij helpen u graag verder! 

Vriendelijke groet,
Josien's Geurboetiek
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN