josiens geurboetiek

WoodWick

Over WoodWick

WoodWick is een product van Virginia Gift Brands.
Het bedrijf startte in 1990 in een garage in Lynchburg, Virginia, USA.
Niet ver van de plaats waar het allemaal begon lig de moderne fabriek aan de uitlopers van de prachtige Blue Ridge Mountains.
De opzet van het bedrijf is nog hetzelfde als in het artisanale begin: het leven van hun klanten verrijken door het creeeren van unieke huisparfums van de beste kwaliteit.
WoodWi
ck is de eerste kaars ter wereld die voorzien is van een houten lont.
Dankzij de combinatie van vakmanschap en de modernste technieken, door het gebruik van aangename, authentieke geuren,
sojawas van de hoogste kwaliteit en de natuurhoutenlont is iedere WoodWick kaars een bron van aangename geuren en zacht knisperende geluiden.

Waarom kiezen voor WoodWick?

* Milieubewust: gemaakt uit ecologisch geteelde sojabonen/sojaboon olie
* 90% minder roetvorming
* Branden lang, schoon en blijven koeler dan paraffinekaarsen
* 5x sneller vloeibaar dus snellere geurafgifte die lang blijft hangen 
* Natuurlijke basis waardoor vaak geschikt bij astma en allergieën
* Niet schadelijk voor de gezondheid
* Geen chemische of synthetische toevoegingen


*Tunnelen: Als de kaars niet correct wordt gebrand zal deze in een tunnel naar beneden branden. Dit is het tegenovergestelde van poolen. Bij tunnelen blijft er wel een vaste ring van soja aan de rand  kleven.
*Poolen:Wanneer een kaars correct gebrand wordt zal deze poolen. De soja zal tot aan het glas vloeibaar worden zonder een vaste ring van soja tegen de rand. Hoe langer de kaars mag poolen, hoe meer geur deze afgeeft.

 


Woodwick Ellipse candleWoodWick - geuren van de maandWoodWick - Large candlesWoodWick - medium candlesWoodWick - mini candlesWoodWick - mini waxmeltWoodWick - Trilogy


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN